Branches

Industrie & Engineering

Onze uitgebreide collectie van industriële koffers met maatwerk schuim interieurs bieden absolute bescherming. Koffers voor gereedschap en gereedschap inlays zorgen voor zorgeloos transport en presentatie.

Medisch & Forensisch

Onze lichtgewicht schuimen zijn veelal perfect geschikt voor gebruik in de veeleisende situaties in de medische en forensische branche. Met veel plezier voorzien we diverse klanten in de medische en forensische branche van maatwerk oplossingen.

Broadcast & Fotografie

Camera apparatuur profiteert van de superieure schok absorptie van ons maatwerk schuim. Onze foam-inlays van ProCell en SoftCell schuimen zijn perfect om zelfs de meest kwetsbare apparatuur veilig te vervoeren.

Verpakkingen & Marketing

Uitmuntende bescherming gecombineerd met maatwerk merktoepassings opties voor de optimale weergave van je merk of produkt. Productie in hoge oplage of enkele stuks als samples, probeer onze premium service!

Retail & Gaming

Sublieme productpresentatie en optimale bescherming. Drone koffers, game koffers, cameralens koffers. Alles beschermd en optimaal gepresenteerd in ons kofferschuim of verpakkings schuim.

Defensie & Veiligheid

Robuuste bescherming voor veeleisende omstandigheden. Onze waterdichte, IP67 gecertificeerde koffers bieden gegarandeerde bescherming. De military-grade koffers voldoen aan de meest strenge eisen en zijn MIL C-4150J, STANAG 4280, Def Stan 81-41 en ATA compliant.

Luchtvaart & Automotive

Onze maatwerk schuim en koffers bieden de beste bescherming voor kostbare en kwetsbare apparatuur bij onze klanten in de civiele- en burger luchtvaart en automotive branche.

Kunstverpakkingen & Kunst bescherming

De zijdezachte touch en hoge densiteit van ons Pro-Cell is de perfecte combinatie voor een veilige en representatieve schuim verpakking voor kostbare kunst objecten.

Onze extra Quality Check is gestandaardiseerd in ons productieproces

Menu