Commercieel medewerk(st)er binnendienst

Wil jij met ons meegroeien? Dan is nu je kans!

Het ene moment adviseer je een reclamebureau over de kosten van maatwerk etalageschuimen van logo’s van een bekend sportmerk, en het volgende moment bel je met een klant in de defensiesector voor de best passende ip67 koffers en maatwerk schuiminterieurs voor hun kostbare meetgereedschappen.
Maar ook de filmploeg van Expeditie Robinson adviseer jij graag over de best passende kofferschuimoplossing voor al hun camera’s en microfoons.

Je helpt met het telefonisch te woord staan van onze klanten, het beantwoorden van e-mails en het geven van advies. Je vindt het leuk om te bellen en fonkelnieuwe beursleads krijgen snel na een beurs dan ook een enthousiast telefoontje van jou.
Je voorziet klanten van aanbiedingen en prijsopgaves en bewaakt je deadlines bij de inkoop en productie.
Onze klanten bevinden zich over de hele wereld, dus het komt regelmatig voor dat je klanten in het Engels te woord moet staan.

Wij willen graag met je kennismaken als jij beschikt over:

• HBO werk-/denkniveau met technisch inzicht
• Cijfermatig inzicht
• Een prettige telefoonstem
• Ervaring in een soortgelijke functie of enorm veel ambitie om het je eigen te maken

Je komt te werken in het salesteam op ons inspirerende kantoor aan de Cobaltstraat 17 in Zoetermeer waar we werken aan het ontwerp en de productie van kofferschuim en verpakkingsschuim.

Herken jij je in bovenstaande?

Solliciteer zo snel mogelijk, bij voorkeur via InDeed. Tijdens je sollicitatie ontvang je een uitnodiging voor het maken van een assessment. Maak deze met aandacht zodat we een eerlijk beeld hebben bij het maken van de selectie van de ingezonden sollicitaties. 

Naast de leuke functie bieden we:

• Een marktconform salaris met prettige arbeidsvoorwaarden
• Reiskostenvergoeding
• Mogelijkheden om jezelf te ontplooien en je middels studie en opleiding verder te ontwikkelen
• Een leuk team van betrokken collega’s
• Dagelijks een verzorgde lunch in de bedrijfskantine
• Team evenementen zoals BBQ avonden en Movie nights, Go-cart races op ons bedrijfsterrein, Dart avondjes, pubquizzes en het jaarlijkse kerstdiner. (Zodra het weer kan)

Over ons
We houden ons bezig met de groothandel in industriële koffers en de productie van verpakkingsschuimen.
Voor onze klanten zijn wij zo veel mogelijk een ‘one-stop-shop’ op het gebied van Industriële verpakkingen. Vanuit onze productielocatie verwerken we op grote schaal maatwerk schuim voor de industrie. Het magazijn en de productielocatie bevinden zich allebei aan de Cobaltstraat in Zoetermeer en zijn op steenworp afstand van elkaar verwijderd. In totaal werken er zo’n 20 collega’s op de locaties in Zoetermeer.

Er heerst een informele sfeer op kantoor met korte lijnen en er wordt hard gewerkt. Er is veel ruimte voor humor en met regelmaat worden gezellige uitjes georganiseerd. 

Het openbaar vervoer-knoopunt Zoetermeer-Lansingerland bevindt zich op 200 meter van onze locaties, met een trein-, bus- en randstadrail station.

Recruiters, wervingsbureaus en uitzendbureaus: Aquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Menu