Werkwijze gedurende Corona-maatregelen

Onze werkwijzes zijn aangepast voor optimale hygiëne. Alle fysiek contact tussen personen is tot een uiterst minimum beperkt. Waar mogelijk en voorzover de functie het toelaat werken onze medewerkers vanuit huis. We hebben uit voorzorg extra voorraad aangelegd van onze voorraad artikelen waaronder MAX-cases. We wensen eenieder veel kracht in deze uitdagende periode.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van ʞɹǝʍʇɐɐɯ schuim

Foam Studio is specialist in het ontwerpen en verwerken van maatwerk schuim voor koffers en verpakkingen. Met ons uitgebreide machinepark van waterstraal-, laser-, en CNC freesmachines verwerken we maatwerk schuim, kofferschuim, kofferinterieurs, schuiminlays, verpakkingsschuim en schuiminterieurs voor koffers, flightcases en kisten.

Vind de beste oplossing voor:

Kofferschuim

Een goed passend kofferinterieur verzekert een optimale bescherming van uw producten. Foam Studio is Europa’s vooraanstaande verwerker van maatwerk schuiminterieurs en de plek om uw koffer te laten inschuimen.

Verpakkingen

Schuim verpakkingen in alle vormen en afmetingen. Ons ruime assortiment van duurzaam beschermende schuimen verwerken wij dagelijks de meest uiteenlopende schuimen voor verpakkingen op maat voor diverse toepassingen. Onze waterjet- en freesmachines verwerken volumes evenals enkele stuks met hoge snelheid. Probeer ons en ervaar onze premium service!

Presentatie

De beste presentatietools voor je sales team! Maatwerk koffers en schuiminterieurs met logo gravure zorgen voor een optimale bescherming van kostbare producten gecombineerd met een sublieme productpresentatie, volledig in lijn met je huisstijl. Geef een upgrade aan je salespresentatie of displayverpakkingen met maatwerk schuim en schuimgravures.

Voor elke toepassing een schuimsoort

Elke kist of verpakking gecombineerd met ons maatwerk schuim garandeert onverslaanbare bescherming. We hebben 3 soorten schuim geoptimaliseerd om de beste bescherming te bieden aan elk type object. Blader door ons uitgebreide aanbod van robuuste waterdichte koffers of ontdek de wereld van maatwerk flight cases of kisten.

Ontwerp je eigen kofferschuim

Onze ontwerpers kunnen het hele ontwerptraject verzorgen. We bieden je ook de mogelijkheid om je schuim zelf snel en eenvoudig te ontwerpen. Creëer jouw eigen maatwerk kofferschuim met de eenvoudige, online tool MyCaseBuilder. Ontwerp en bestel eenvoudig maatwerk schuim voor elke koffer in elke afmeting.

6 redenen om voor Foam Studio te kiezen:

Enkele stuks & Bulk

We produceren enkele stuks met evenzoveel liefde en aandacht als grote aantallen.

Bijzonder snel & flexibel

Onze workflow is ingericht op levertijden met extreme flexibiliteit en snelheid.

In-huis productie

Alle schuimverwerking vindt plaats in onze fabriek in Zoetermeer in Nederland.

Meer dan 29 jaar ervaring

Met bijna 30 jaar ervaring in de schuimverwerkings- en verpakkingsindustrie kun je rekenen op onze deskundigheid en advies.

Premium service

We doen er alles aan om je te voorzien van de allerbeste service.

Aandacht voor detail

Bij Foam Studio houden we van schuim. We houden nog meer van perfect schuim. Onze aandacht voor details verzekert je van het beste eindproduct.

Menu