Prototyping & 3D printen

3D-printen verandert de productie-industrie over de hele wereld in hoog tempo. Niet alleen is het nu betaalbaarder dan ooit om prototypes te maken, maar er is ook een hoogste mate van flexibiliteit die we nog niet eerder hebben gezien.

DLP

Onze 3D printer is een hoogsegment DLP (Digital Light Processing) printer. De verschillende materialen die we kunnen verwerken zijn kunststoffen die onder hoge lichtintensiteit (fotopolymerisatie) verhard worden. Dit zorgt voor een stabiel eindproduct met materiaaleigenschappen die geschikt zijn binnen veeleisende industriële en medische toepassingen.

Optimale flexibiliteit

Onderdelen voor industrieel eindgebruik produceren we met de vereiste tolerantieniveaus en oppervlakteafwerking, materiaaleigenschappen en een integraal productieproces. Door onze 3D printer maken we dit mogelijk zonder investering in dure matrijzen met lange doorlooptijden. Met onze high-end 3D printer profiteert u van optimale flexibiliteit en doorloopsnelheden.

Het ontwikkelen van een geheel nieuw of gemodificeerd product kan een omvangrijk traject zijn. Om dit traject zo nauwkeurig mogelijk in goede banen te leiden hebben we de ontwikkeling onderverdeeld in diverse fases.

Intake

De gewenste oplossing brengen we zo volledig mogelijk in kaart. Onze expertise en uitgebreide productiemogelijkheden en -methoden bieden voor zelfs de meest complexe vraagstukken een passende oplossing. In deze vrijblijvende en oriënterende fase maken we een globale schatting en is ons streven zo goed mogelijk al een prijsindicatie te geven.

Uitkomst: Offerte ontwerpkosten

Menu