Receptioniste/administratief medewerkster

Wil jij met ons meegroeien? Dan is nu je kans!

Wij zijn op zoek naar een Receptioniste/administratief medewerkster voor 40 uur per week en snel beschikbaar.

Als Receptioniste/administratief medewerkster bekleed je een sleutelpositie binnen ons bedrijf. Je staat in voor het reilen en zeilen van het kantoor en combineert uiteenlopende verantwoordelijkheden op administratief, secretarieel, marketing en facilitair gebied. Je werkt nauw samen met de sales- en marketing collega’s en je rapporteert direct aan het management.

Jij bent hét visitekaartje van onze informele en internationale organisatie. Jouw dagen vullen zich met veel contact met zowel klanten, collega’s en leveranciers. Je bedient o.a. de telefooncentrale met binnenkomende telefoontjes, verbindt deze door naar de juiste collega of zorgt zelf voor het juiste antwoord. Je krijgt hier energie van en met flair en enthousiasme sta je iedereen te woord, dit kun jij in het Nederlands en ook in het Engels. In de organisatie is de voertaal Nederlands.


Takenpakket

Jouw eerste prioriteit is het coördineren van de binnenkomende telefoontjes, e-mails en bezoekers. Daarnaast help je ervoor te zorgen dat overige administratieve handelingen goed verlopen. Denk hierbij aan het doen van bestellingen, backorders nabellen, leveringen inboeken, afspraken plannen, etc. Tenslotte ondersteun je de collega’s door ervoor te zorgen dat alles op kantoor vlekkeloos verloopt. Hierbij kan je denken aan het ontvangen van klanten, bestellen van boodschappen en kantoormaterialen, het klaarzetten en opruimen van de lunch, notuleren van teambesprekingen en het bijhouden van de verjaardagen.

Waar ga je aan de slag?

De bedrijven Foam Studio en Plastica Panaro Services houden zich bezig met de groothandel in industriële koffers en de productie van verpakkingsschuimen. Voor onze klanten zijn wij zo veel mogelijk een ‘one-stop-shop’ op het gebied van Industriële verpakkingen. Vanuit onze productielocatie verwerken we op grote schaal maatwerk schuim voor de industrie. Het magazijn en de productielocatie bevinden zich allebei aan de Cobaltstraat in Zoetermeer en zijn op steenworp afstand van elkaar verwijderd. In totaal werken er zo’n 20 collega’s op de locaties in Zoetermeer.

Er heerst een informele sfeer op kantoor met korte lijnen en er wordt hard gewerkt. Er is veel ruimte voor humor en met regelmaat worden gezellige uitjes georganiseerd. 

Het openbaar vervoer-knoopunt Zoetermeer-Lansingerland bevindt zich op 200 meter van onze locaties, met een trein-, bus- en randstadrail station.

Wat verwachten we van jou?

Je bent enthousiast, bijzonder vriendelijk en vrolijk. Je bent communicatief vaardig, hebt een uiterst klantgerichte instelling en beheerst de Nederlandse taal goed. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, hebt ervaring in een soortgelijke functie en/of je hebt een opleiding gedaan die erbij aansluit. Je werkt proactief en de administratieve taken vragen van je dat je nauwkeurig en netjes bent. Verder heb je voldoende kennis van MS Office. Bekendheid met Apple computers is een pré. Tenslotte heb je een verzorgd uiterlijk, ben je stressbestendig en kan je tegen een geintje.

Groeimogelijkheden

Vanuit deze functie zijn er groeimogelijkheden binnen de organisatie op het gebied van sales. 

Ben jij de collega die we zoeken?

Solliciteer zo snel mogelijk, bij voorkeur via InDeed. Tijdens je sollicitatie ontvang je een uitnodiging voor het maken van een assessment. Maak deze met aandacht zodat we een eerlijk beeld hebben bij het maken van de selectie van de ingezonden sollicitaties. 

Let op! Sollicitaties lopen via InDeed!

Wat voor jou?

> Solliciteer meteen <

Wat bieden wij?
– Een superleuke functie bij een snelgroeiend bedrijf
– Een marktconform salaris en prettige arbeidsvoorwaarden
– Reiskostenvergoeding
– Mogelijkheden om jezelf te ontplooien en verder te ontwikkelen
– Een leuk team van betrokken collega’s
– Een inspirerende werkplek
– Dagelijks een verzorgde lunch met het team in de bedrijfskantine
– Leuke evenementen zoals BBQ avonden en Movie nights, Go-kart races op ons bedrijfsterrein, Dart avondjes, pubquizzes en het jaarlijkse kerstdiner.

We vragen je met klem om bij voorkeur te solliciteren via InDeed.

Groeimogelijkheden
Vanuit deze functie zijn er groeimogelijkheden binnen de organisatie op het gebied van sales.

Over ons
De bedrijven Foam Studio en Plastica Panaro Services houden zich bezig met de groothandel in industriële koffers en de productie van verpakkingsschuimen.
Voor onze klanten zijn wij zo veel mogelijk een ‘one-stop-shop’ op het gebied van Industriële verpakkingen. Vanuit onze productielocatie verwerken we op grote schaal maatwerk schuim voor de industrie. Het magazijn en de productielocatie bevinden zich allebei aan de Cobaltstraat in Zoetermeer en zijn op steenworp afstand van elkaar verwijderd. In totaal werken er zo’n 20 collega’s op de locaties in Zoetermeer.

Er heerst een informele sfeer op kantoor met korte lijnen en er wordt hard gewerkt. Er is veel ruimte voor humor en met regelmaat worden gezellige uitjes georganiseerd. 

Het openbaar vervoer-knoopunt Zoetermeer-Lansingerland bevindt zich op 200 meter van onze locaties, met een trein-, bus- en randstadrail station.

Recruiters, wervingsbureaus en uitzendbureaus: Aquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Menu