Klinkt dit als jouw superleuke baan? Lees dan snel verder en reageer via het formulier onder de vacature.

Front Office medewerk(st)er

Voor onze front office/receptie zoeken we een zonnetje van een persoonlijkheid die onze klanten en leveranciers voorziet van een warm welkom. Ook verzorg je de snelle opvolging van inkomende e-mails en telefoontjes. Je ondersteunt het sales- en marketingteam met allerhande administratieve taken en je zet de lunch klaar. 30+ graden buiten? Jij regelt het watergevecht! De vrijdagborrel? schud je uit je mouw. Klinkt dit als jouw superleuke baan? Lees dan snel verder en reageer vandaag nog.

Wij zijn op zoek naar een Front Office Medewerker voor 40 uur per week en snel beschikbaar.

Als Front Office Medewerker bekleed je een sleutelpositie binnen ons bedrijf. Je staat in voor het reilen en zeilen van het kantoor en combineert uiteenlopende verantwoordelijkheden op administratief, secretarieel en facilitair gebied. Je werkt nauw samen met de sales- en marketing collega’s en je rapporteert direct aan het management.

Jij bent hét visitekaartje van onze informele en internationale organisatie. Jouw dagen vullen zich met veel contact met zowel klanten, collega’s en leveranciers. Je bedient o.a. de telefooncentrale met binnenkomende telefoontjes, verbindt deze door naar de juiste collega of zorgt zelf voor het juiste antwoord. Je krijgt hier energie van en met flair en enthousiasme sta je iedereen te woord, dit kun jij in het Nederlands en ook in het Engels.

In de organisatie is de voertaal Nederlands.


Takenpakket

Jouw eerste prioriteit is het coördineren van de binnenkomende telefoontjes, e-mails en bezoekers.
Daarnaast help je ervoor te zorgen dat overige administratieve handelingen goed verlopen. Denk hierbij aan het doen van bestellingen, backorders nabellen, leveringen inboeken, afspraken plannen, etc. Tenslotte ondersteun je de collega’s door ervoor te zorgen dat alles op kantoor vlekkeloos verloopt. Hierbij kan je denken aan het ontvangen van klanten, bestellen van boodschappen en kantoormaterialen, het klaarzetten en opruimen van de lunch, notuleren van teambesprekingen en het bijhouden van de verjaardagen.

Waar ga je aan de slag?

De bedrijven Foam Studio en Panaro Services houden zich bezig met de groothandel in industriële koffers en de productie van verpakkingsschuimen.
Voor onze klanten zijn wij zo veel mogelijk een ‘one-stop-shop’ op het gebied van Industriële verpakkingen. Vanuit onze productielocatie verwerken we op grote schaal maatwerk schuim voor de industrie. Het magazijn en de productielocatie bevinden zich allebei aan de Cobaltstraat in Zoetermeer en zijn op steenworp afstand van elkaar verwijderd. In totaal werken er zo’n 20 collega’s op de locaties in Zoetermeer, waar jij ter uitbreiding fulltime het team gaat versterken.

Er heerst een informele sfeer op kantoor met korte lijnen en er wordt hard gewerkt. Er is veel ruimte voor humor en met regelmaat worden gezellige uitjes georganiseerd. 

Het openbaar vervoer-knoopunt Zoetermeer-Lansingerland bevindt zich op 200 meter van onze locaties, met een trein-, bus- en randstadrail station.

Naast de leuke functie bieden we:

• Een marktconform salaris met prettige arbeidsvoorwaarden
• Reiskostenvergoeding
• Mogelijkheden om jezelf te ontplooien en je middels studie en opleiding verder te ontwikkelen
• Een leuk team van betrokken collega’s
• Dagelijks een verzorgde lunch in de bedrijfskantine
• Team evenementen zoals BBQ avonden en Movie nights, Go-cart races op ons bedrijfsterrein, Dart avondjes, pubquizzes en het jaarlijkse kerstdiner.

Wat verwachten we van jou?

Je bent enthousiast, bijzonder vriendelijk en vrolijk.
Je bent communicatief vaardig, hebt een uiterst klantgerichte instelling en beheerst de Nederlandse taal goed. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, hebt ervaring in een soortgelijke functie en/of je hebt een opleiding gedaan die erbij aansluit. Je werkt proactief en de administratieve taken vragen van je dat je nauwkeurig en netjes bent. Verder heb je voldoende kennis van MS Office en/of Google spreadsheets. Bekendheid met Apple computers is een pré. Tenslotte heb je een verzorgd uiterlijk, ben je stressbestendig en kan je tegen een geintje.

Wij willen graag met je kennismaken als jij beschikt over:

• HBO werk-/denkniveau met technisch inzicht
• Cijfermatig inzicht
• Een prettige telefoonstem
• Ervaring in een soortgelijke functie of enorm veel ambitie om het je eigen te maken

Je komt te werken bij het sales- en supportteam op ons inspirerende kantoor aan de Cobaltstraat 17 in Zoetermeer waar we werken aan het ontwerp en de productie van kofferschuim en verpakkingsschuim.

Recruiters, wervingsbureaus en uitzendbureaus: Aquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Menu