Foam Detailer

Je hebt technisch inzicht, houdt van aanpakken?
Lees snel verder !

Als Foam Detailer ben je onderdeel van onze Productieafdeling en draag je bij aan de vervaardiging van maatwerk schuim.

Je bent de hele dag in de weer met onze koffers en schuimverpakkingen. Bij jou komt alles samen en worden de schuimdelen met aandacht en oog voor detail samengevoegd tot een eindproduct. De producties verschillen sterk qua omvang en complexiteit, waardoor geen dag hetzelfde is.

Je werkt aan de hand van productietekeningen en instructies op de werkorder. Updates van de productie houd je nauwkeurig bij in ons handige productie planningssysteem.

Je houdt van doorwerken en voelt je thuis in uitdagingen met strakke deadlines. Je werkt nauwkeurig en houdt van een opgeruimde werkplek. ‘It’s all in de details’ en die bewaak jij met enthousiasme!

Lijkt ‘t je wat?
Stuur ons je sollicitatie,
misschien is dit jouw baan!

Nog niet overtuigd?
Lees het dagboek van een willekeurige dag:

08:15 uur
Je jas in je kluisje. Op de achtergrond het gebrom van Nessie en Mary terwijl één van je collega’s vraagt of je een bakkie lust. Terwijl je je werkschoenen aandoet moet je lachen om de verkeersavonturen die je collega van de receptie de ochtend in het verkeer heeft beleefd en daar met veel inleving over vertelt.

08:30 uur
Het staand productieoverleg met een paar kleine updates. Fijn moment om te delen dat je wat voor loopt op de planning met de microfoonkisten, de vrijdagborrel zou deze week zo maar eens weer iets voor 5 kunnen beginnen! Hoeven ze niet op jou te wachten.

08:35 uur
Aan de slag! Je was gister een eind gekomen met het verlijmen van de flightcase interieurs, de laatste 25 heb je voor de lunch af!

10:48 uur
De flightcase interieurs zitten erin! Terwijl je ze naloopt met een stofdoek zet je ze klaar voor de Quality Check. In het systeem schuif je ze door zodat je collega’s kunnen uitvechten wie de Quality Check gaat doen.

11:00 uur
In het systeem heb je al gezien dat de speaker presentatieschuimen gesneden zijn en klaar staan voor afwerken. Je gaat ermee aan de slag. Gaaf, deze had je vorige keer ook verwerkt. Zag je ze ineens terug op een Instagram story van een bekende DJ.

12:00 uur
Lunchtoeter! Wat een herrie maakt dat ding. Wie vindt dat nog steeds grappig? Oh wacht, knakkies vandaag! yes. Benieuwd of de hete saus gekocht is.

16:50 uur
DHL is keurig op tijd. Leuk om de avonturen van Jeroen te horen terwijl hij de pallets inlaadt. Gave gozer.

17:10 uur
Het is maar 150 meter ofzo, maar toch presteer je het elke dag te moeten rennen om de trein op tijd te pakken. Buiten adem, maar je bent binnen.

Morgen weer zo’n leuke dag.
Wat voor jou?
Stuur ons je sollicitatie,
misschien is dit jouw baan!

Wat verwachten we van jou?

 • Je beschikt over een goed ontwikkeld technisch inzicht
 • Je bent vaardig in het werken met handgereedschappen
 • Je bent enthousiast, proactief en gaat zelfstandig te werk
 • Je weet van aanpakken en steekt graag je handen uit de mouwen
 • Je beschikt over goede manieren
 • Je voelt je thuis in een jonge en dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar
 • Tenslotte heb je een verzorgd uiterlijk, ben je stressbestendig en kan je tegen een geintje.

Wat bieden wij?

 • Een superleuke functie bij een snelgroeiend bedrijf
 • Een marktconform salaris en prettige arbeidsvoorwaarden
 • Reiskostenvergoeding
 • Mogelijkheden om jezelf te ontplooien en verder te ontwikkelen
 • Een leuk team van betrokken collega’s
 • Een inspirerende werkplek
 • Dagelijks een verzorgde lunch met het team in de bedrijfskantine
 • Leuke evenementen zoals BBQ avonden en Movie nights, Go-kart races op ons bedrijfsterrein, Dart avondjes, pubquizzes en het jaarlijkse kerstdiner.

Groeimogelijkheden
Vanuit deze functie zijn er groeimogelijkheden binnen de organisatie op het gebied van aansturing en planning.

Over ons
De bedrijven Foam Studio en Panaro Services houden zich bezig met de groothandel in industriële koffers en de productie van verpakkingsschuimen.
Voor onze klanten zijn wij zo veel mogelijk een ‘one-stop-shop’ op het gebied van Industriële verpakkingen. Vanuit onze productielocatie verwerken we op grote schaal maatwerk schuim voor de industrie. Het magazijn en de productielocatie bevinden zich allebei aan de Cobaltstraat in Zoetermeer en zijn op steenworp afstand van elkaar verwijderd. In totaal werken er zo’n 20 collega’s op de locaties in Zoetermeer, waar jij ter uitbreiding als productiemedewerker het team gaat versterken.

Er heerst een informele sfeer op kantoor met korte lijnen en er wordt hard gewerkt. Er is veel ruimte voor humor en met regelmaat worden gezellige uitjes georganiseerd. 

Het openbaar vervoer-knoopunt Zoetermeer-Lansingerland bevindt zich op 200 meter van onze locaties, met een trein-, bus- en randstadrail station.

Recruiters, wervingsbureaus en uitzendbureaus: Aquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Menu